Open informatieavond op Gymnasium Bernrode

Naar aanleiding van de aangescherpte Corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om de informatie avonden van 7 en 8 december fysiek door te laten gaan.


Graag bieden wij u de mogelijk om online aan te sluiten bij de informatieavond van dinsdag 7 december om 19:00 uur.


Mocht u niet in de gelegenheid zijn om digitaal aan te sluiten, dan kunt u later de bijeenkomst online terugkijken.

U kunt via deze link de bijeenkomst terugkijken.


Naast informatie over VWO-onderwijs in het algemeen is er veel informatie over de gymnasiumopleiding en over het onderwijs en de begeleiding op Bernrode in het bijzonder. Leerlingen uit de eerste klas zijn hierbij aanwezig om alle vragen van leerlingen en ouders te beantwoorden.

 

Onderwerpen

Er komen vragen aan bod als: Wat zijn de verschillen tussen een Atheneum en een Gymnasium? Wat zijn de toelatingseisen van Gymnasium Bernrode? Hoe ziet het begeleidingsprogramma er uit? Wat biedt Bernrode nog meer?

 

Ook is er aandacht voor de extra vakken en activiteiten als: Het speciale programma Cambridge Engels en het Hermesprogramma voor leerlingen die meer kunnen en willen. Denk hierbij aan toneel voor klas 1, Russisch, robotica, Frans DELF, Duits Goethe, Kunstatelier, anatomie en nog vele anderen.

 

Virtuele tour

Leerlingen kunnen al een virtuele tour maken door het gebouw om een eerste indruk te krijgen van de school. Ga hiervoor naar: opendag.bernrode.nl/virtuele-tour

Voel je welkom op Bernrode!

Ga naar de informatieavond en kom meer te weten over Bernrode. Wie weet zien we jou / jouw zoon of dochter volgend jaar hier op school al lessen volgen!